Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌الهیاری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در گفت و گو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،گفت: دیوارنویسی و شعار نویسی توسط برخی افراد در محوطه‌های تاریخی از جمله سی و سه پل، پل خواجو، معضلی است که اکنون میراث فرهنگی اقداماتی برای برطرف کردن این عمل ناپسند انجام داده وآن را از اهداف مهم خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: جلوگیری از رفتار ناپسند این افراد در فضای تاریخی کار سختی نیست که برای شروع باید تمامی نقاشی‌ها و آثار ایجاد شده به طور کامل حذف و پاک شود که در چند نوبت انجام می‌شود و در این زمینه بودجه‌ای متمرکزی برای پاک سازی این آثار تاریخی در نظر گرفته نشده است.

الهیاری گفت: مسئولان باید نسبت به مراقبت این آثار در برابر این قبیل رفتار‌ها در ساعاتی که بیشتر احتمال وقوع این رفتار‌ها می‌رود در پیش بگیرند، اما نه تنها مسئولان این مراکز و محوطه تاریخی بلکه همه نهاد‌های عمومی شهر نیز باید نسبت به این موضوع حساسیت و مسئولیت نشان دهند.

او گفت: با توجه به اینکه گردشگری و میراث با ارزش‌ترین منبع اقتصادی است که در مقابله و مبارزه با دیوار نویسی استفاده از تجربیات و در زمینه همکاری شهرداری و گردشگری می‌توانیم شاهد موفقیت شهرمان در مقابله با این رفتار‌های ناپسند باشیم واین مشکل را حل کنیم.

الهیاری با اشاره به اینکه یکی از افتخارات استان را پیشینه تاریخی آن می‌داند افزود: برخی افراد بدون توجه به هویت تاریخی و باستانی استان آثار تاریخی را با جملاتی که به ذهن شان می‌آید به راحتی و بدون هیچ دغدغه‌ای حک می‌کنند.

بدیهی است که بهره گیری از نیرو‌های علاقه‌مند به حمایت از میراث فرهنگی در قالب تشکل‌ها و نیرو‌های شهرداری و مسئولان میراث فرهنگی و شهرداری یکی از راهکار‌های کارآمد است که فرصتی برای نهادینه سازی احترام به میراث و درک ارزش معنوی و مادی آن در نسل جوان است.

انتهای پیام/م   وضعیت دیوارنویسی روی آثار تاریخی اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مکان های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا