Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

علی‌کامیابی سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: خانه تاریخی امام‌جمعه اصفهان که به‌دلیل فرسایش، متاسفانه در وضعیت مناسبی قرار داشت، به‌منظور مرمت کامل و تغییر کاربری، به حوزه علمیه واگذار شده است.

به‌ گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، وی ادامه داد: پس از واگذاری این خانه تاریخی به حوزه علمیه، دفتر فنی این حوزه به‌منظور مرمت در این خانه تاریخی مستقر و مشغول به‌کار شدند که قسمتی از دیوار ضلع شمالی این خانه تاریخی که رو به معبر عبوری کوچه است به‌دلیل خطر واژگونی بر روی این معبر، شب گذشته برچیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کامیابی افزود: صبح امروز ماموران یگان حفاظت میراث‌فرهنگی این اداره کل در محل حاضر و پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد که برچیدن این دیوار صرفا به‌منظور رفع خطر بوده و هیچ‌گونه آسیبی جدی به اصل بنا وارد نشده است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به آسیب و فرسودگی شدید خانه تاریخی امام جمعه، امید می‌رود تا با مرمت کامل این خانه و تغییر کاربری آن، شاهد زنده شدن یکی دیگر از خانه‌های تاریخی شهر اصفهان باشیم.

خانه امام‌جمعه از دیگر جاذبه‌های گردشگری اصفهان و یکی از آثار ملی ثبت شده ایران در اصفهان است که قدمت آن مربوط به سده سیزدهم هجری قمری بوده و در تاریخ ۱۸ دی‌ماه ۱۳۴۵ به‌شماره ثبت ۱۱۵۱ در مجموعه آثار تاریخی ایران ثبت شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صراط اداره کل میراث فرهنگی خانه تاریخی امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا